vårens events
29/3 Livemusik med Viktor, Jesper och Thomas.
Trubadurkväll - en klassiker.
Förboka gärna för att säkra plats!
14/4 Räkfrossa
(Förbokas senast 13/4)
Välkommen till en kväll med räkfrossa hos oss! Vi ordnar de finaste färska räkorna från fiskeauktionen i Göteborg, du äter. Rökta räkor finns också, såklart. All you can eat! På buffén hittar du också två sorters ostpaj, grönsallad, vår aioli, surdegsbröd hämtat från Wallentins bageri, potatissallad, kaffe och kaka till dessert. 445 spänn/person.
26/4 Musselkväll
(Förbokas senast 24/4)
Förrätter
Clam chowder med rökt sidfläsk och timjan. Serveras med surdegsbröd, 145 kr
Gratinerade grönmusslor. Välj med 3 olika sorters smör för gratinering, 5 st musslor ingår. Det går under denna kväll att få alla tre sorters smör på samma tallrik. Serveras med surdegsbröd, 185 kr
Huvudrätter
Moules frites med blåmusslor i en klar fond 225 kr
Moules frites med blåmusslor i gräddig fond 235 kr
”Carbonara” med vongolemusslor 225 kr
5/5 Livemusik med Viktor, Jesper och Thomas
Trubadur. Igen. Ni vet vad som gäller!
24/5 Räkfrossa
(Förbokas senast 23/5)
En favorit i repris!
Välkommen till en kväll med räkfrossa hos oss! Vi ordnar de finaste färska räkorna från fiskeauktionen i Göteborg, du äter. Rökta räkor finns också, såklart. All you can eat! På buffén hittar du också två sorters ostpaj, grönsallad, vår aioli, surdegsbröd hämtat från Wallentins bageri, potatissallad, kaffe och kaka till dessert. 445 spänn/person.
2/6 Livemusik med Viktor, Jesper och Thomas
Da capo! En trubadurkväll till.